Om mig själv:

När min yngsta dotter hösten 2009 fick veta att hon var allergisk mot pälsdjur och pollen (hemma hos henne fanns både hästar, hund, katter och kaniner), så letade jag på nätet efter alternativa allergibehandlingar, och hittade lite om Bicom, men alla terapeuter var långt borta.

När jag var hemma och hälsade på henne i Borlänge i januari 2010 hittade jag annonsen om Allergikliniken i Hedemora. Ringde omedelbart och fick en tid 2 dagar senare. Genom detta fick jag inblick i denna behandlingsform.

Jag heter Margareta Mellword, men kallas Maggie, född 1955 i Nyköping. Jag har bott på olika platser i Sverige och nu bor jag i Sunne. Jag är 5-barnsmamma, med barnen idag boende på olika platser i Sverige.

Jag fann den mycket intressant och var nog en frågvis mamma som följde med dottern på behandlingarna.

Fick veta att Olle hade utbildning, vilken jag nu gått. I september 2010 startade jag en egen klinik i Sunne, med hopp om att få hjälpa många människor att bli av med sina allergier.

Bör väl tillägga att min dotter idag är allergifri, efter behandling av Olle.

Jag har jobbat med människor och djur sedan jag var 14 år, och tycker om att hjälpa. Har sedan 2002 jobbat som personlig assistent. Har även utbildning i reikihealing. Healingen överlåter jag idag mest till min sambo Conny.

Hoppas inför framtiden även kunna behandla allergiska djur. Mitt djurintresse finns sedan barndomen, jag har levt med djur största delen av mitt vuxna liv: hästar, hundar, katter och kaniner. Har haft får, grisar och höns under några år. Ja, det har även funnits undulater och marsvin under några perioder.

Sommaren 2013 Nu har jag skaffat utrustning och behandlar även djur.

Du är hjärtligt välkommen till min allergiklinik i Sunne.

Gör hembesök och behandlar större djur.  

Maggie Mellword

Maggie Mellword © 2011 • 

Healing ( reiki )